zaterdag 5 februari 2011

om me beter te leren kennen: about school!

Ja ik weet het.. het is nog geen 11 februari dus de blog gaat nog niet echt van start. Maar ik vind dit wel een goede gelegenheid om me wat beter te leren kennen. Ik al een ff voorstellen dingetje heb gemaakt maar ik wil er nog even wat dieper op in gaan. Vandaag ga ik iets vertellen over mijn persoonlijke leven zeg maar.

Ik zit in het laatste jaar van mijn VMBO opleiding. Ik doe Kader Beroepsgericht in Sittard waar ik ook woon. Ik heb gekozen voor de afdeling verzorging. Ik wil niks doen in de zorg van ouderen of iets met kinderen, ik ga na deze opleiding Gezondheidszorg doen. Doktersassistent om precies te zijn! Vroeger wilde ik altijd juf worden op de basisschool. Toen ik begon met make-up en zo wilde ik weer graag een eigen zaak beginnen en schoonheidsspecialist worden met nagel verzorging en zo erbij. Mijn mentor van toen ik in de 2e zat zei dat ik beter iets anders kon doen. Ik had namelijk hele hoge cijfers, ik zat te laag :(. Ik ben dus toen verzorging gaan doen. Ik wilde toen eerst kraamverzorgster worden daarna verpleegkundige en pas na een lange tijd switchen kwam ik op doktersassistent uit. Ik heb wel stage gelopen op een basisschool maar vanaf die tijd wist ik het zeker dit is niks voor mij ik moet doktersassistent worden. Op de basisschool heb ik 2 weken stage gelopen wat ik wel super leuk vond. Maar dit is gewoon niet wat ik mezelf zie doen. Ik moest 1 dag bij een huisartspraktijk stage lopen en dat vond ik echt helemaal geweldig. Ik heb me dus nu ook aangemeld op het arcus college en daar ga ik dus naar school.

Op school ben ik in de 2e gevraagd of ik junior coach wilde worden. Ik heb dit gedaan en ik heb daarvoor cursussen gevolgd. nu ben ik al voor mijn 3e jaar ongeveer junior coach ik help kinderen op mijn school met hun problemen. Dit is heel erg leuk, je kan er iemand meehelpen en dat voeld altijd wel goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten